Theta PSY® Forum
September 09, 2010, 04:14:57 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Prihajajoči seminar: Osnovni Theta PSY seminar v juniju 2010.
Seminar bo potekal v Ljubljani, cena 300,00 EUR! Možnost 50% popusta pri ceni!
Vodi Edmond C., univ.dipl.psih. Prijave do zapolnitve prostih mest oz. do pričetka seminarja.
Podrobnosti >>

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Theta healing in pika  (Read 1561 times)
Mihael
Theta Team
Newbie

Vse kar v življenju šteje je ta trenutek

« on: January 31, 2009, 08:35:34 am »

Tole  se je dogajalo v petek 30.01.09 od  13:15 do 13:25 – celih dolgih  Wink 10 minut
Prijateljica me je  »poklicala« po messager- ju.
Ime je spremenjeno in izbrisano. Tekst je direktna kopija debate na messarerju in ni kakorkoli  popravljen.
Prijateljica je dovolila, da objavim

E.                 Oj
Mihael           ojla
E.                 Imam eno vprašanje - pred cca eno uro se mi je iznenada nardila ena
                  strašna pika na jeziku, kar tako brez veze in nahitro. Ali obstaja kakšen
                  način kako se je na hitro znebit. Jest tudi govorit NE MOREM ;-((((((( Embarrassed
E.                 kriza, pa kavo bi pila pa še kaj dobrega bi pojedla...smrk...
Mihael           dober da imamo mesidžerje... Wink)))  Wink
E.                 Ja...........:-((((
Mihael            kje na jeziku se ti je naredila - lokacija približno
E.                 Približno 5, 6 cm od korena oz začetka jezika proti notranjosti na levi
                  strani in bolj na zgornjem delu, bi rekla ...hm ja upam da sem dobro opisala
Mihael            področje želodca ali slinavke  bi rekel na uč
E.                 Me je pa res dva in tri dni nazaj zvečer bolel želodec ne sicer pretirano
                  ampak tko no kake pol ure mal zvijanja...
Mihael         da se pomagati. samo, če dovoliš              ;-)))
E.               Huh?
Mihael          ja valda se me morem kar vsiljevati in posegati v tvoje pike.
                 morda jih imaš pa rada ... ene imajo v jeziku okrasne diamante.... eni pa pike Wink))
E.                Jest imam v ustih kar navadne borbončice, zdejle pa še en dodaten nič
                 okrasen diamant obarvan nekoliko belo :-((((
Mihael          torej ti pika ni ljuba in se jo želiš znebiti - in se jo lahko lotim ?
E.               ta boleča pika  me pač ne osrečuje. - ja lahko se je lotiš
E.               ja dovolim

............
In sem se lotil pike .  Okrog mene je bilo precej živahno. Zato sem odšel nekam, kjer ima človek (največkrat) mir. No ja -  sej vem , da vas zelo zanima , kam sem šel.  Na stranišče.
Ja sem šel sedet na školko (na pokrov,   Wink da ne bo pomote). Potem je pa klasika. Šel sem v theta, dal zapoved  »da pika pri E. Na jeziku takoj izgine«, se zahvalil, se zavedal, da je opravljeno in šel pogledat  kako  »univerzalci« (energija enosti  Cheesy ) izbrisuje piko. Pri tem sem prav čutil se mi zdi kar na svojem jeziku kako  pika prehaja iz bele v rdečo in nato v barvo jezika . Še malček (tako pravijo primorci  Cheesy ali ne – ma sem pobral od Edmonda)  ogaben okus sem začutil. In to je vse. Šel sem ven iz sebe.  Pa tudi iz stranišača  - ja valda.

Poklical sem prijateljico po telefonu ... in se je slišalo :
Drin , drin, drin – telefon zvoni .... čez nekaj časa le dvigne ...
Potem malo tišine , potem en  bolj počasen, zategnjen  »Prooosiiiim.....«
In potem začudeno :  »...gulp ... saj lahko govorim .... pa skoraj ne čutim več pike .... pa kar ni je več ....« in potem je govorila in govorila in govorila

Skoraj bi kar malo hudobno pomislil
 »Ma  bi kar malo spet  rabil tisto piko, da vsaj toliko utihne, da pridem do besede«
No ja kaj čem. Veselil sem se z  njo – čeprav sem bil sedaj jaz tiho  zaradi pike  - ki je ni več bil  Roll Eyes )
Veseno sem ji  čez nekaj minut poslal sporočilce  - po telefonu res nisem prišel do besede

Mihael       Kako je sedaj s tvojo pi :-) kico
E.             Kaj naj rečem hvala, hvala.... zdej jo pa še manj čutim....kot prej ko sva
             govorila po tel.
E.           A si odprl včerajšnji moj e-mail  oz ali si ga sploh dobil?... en filmček
               pa eno vprašanje? Za  tretma za mami in za mene
Mihael       šele sedaj sem ga odprl
E.             o.K. ja pol te pa prosim, da mal pogledaš čez vikend kako in kaj  - v
               ponedeljek zjutraj se pa vidiva ....      te povabim na kofe..............
Mihael      mislim, da bo za tebe 13.2. OK za tretma  ... za mami  bi rad malo bolj pogledal
Mihael      se slišiva v ponedeljek  ali pa ti pošljem sms
E.            O.K. Želim ti krasen vikend..........imej se kar se da lepo. Kar se tiče
               skoraj izginule pike (komaj kaj še čutim) pa...*mwa*  čao papa
 ............................
In to je to.
Univerzalne energije so zakon.
Od nas je odvisno kako jih uporabimo in kje si postavimo omejitev – sami postavimo plot in sami se odločimo koliko bomo pokukali čez planke . 
Ja  sedaj pa naprej
Grem malo podirat svoj plot -  plot iz prepričanj !!!!!!
edmond c.
Administrator
Jr. Member

« Reply #1 on: February 01, 2009, 09:02:08 pm »

Mihael,
čestitam za ta "uspeh". Kar tako naprej!
Smiley

Gašper
Theta Team
Newbie

« Reply #2 on: March 26, 2009, 09:12:01 pm »

A je kdo že zdravil lojnice in podobn shit? Od česa sploh nastanejo? Zaradi čisto fizičnih "napak"? Al so kake psihofore krive zanje?
Mihael
Theta Team
Newbie

Vse kar v življenju šteje je ta trenutek

« Reply #3 on: March 26, 2009, 09:33:33 pm »

A je kdo že zdravil lojnice in podobn shit? Od česa sploh nastanejo? Zaradi čisto fizičnih "napak"? Al so kake psihofore krive zanje?

Ojla Gašper  Smiley

Že - v majhnem obsegu.  Je delovalo.  Cheesy Uporabil sem spreminjanje DNK.  Cool
Se mi pa obeta ena precej obširna zadeva z mozoljasto kožo ta vikend.   Roll Eyes

Se oglasim s podrobnostmi, če bom dobil dovoljenje za objavo Huh. Drugače pa malo bolj načelno  Undecided.

Glede "krivde" ne bi izključil nobene stvari. Ne vem kaj si točno mislil pod fizičnimi napakami.
Iz mojih izkušen iz "pred theta obdobja" veliko pripomoremo sami s prehrano (kvaliteta hrane, odprtost za strupe),
z nepravilno nego (uf  ta kemija) in s sprejemanjem sami sebe .... verjetno bi se še kaj našlo   

Pozdrav
Mihael
Gašper
Theta Team
Newbie

« Reply #4 on: March 27, 2009, 06:25:12 pm »

Fizično...hja...mislu sm u bistvu "napake" dnk, mogoče prehrana, telesna neaktivnost ipd.

Thnx.
Gašper
Theta Team
Newbie

« Reply #5 on: May 07, 2010, 06:27:37 pm »

Živjo,

a se je komu že dogajalo, da ko ste pucali neg. čustva, so iz okostja težje odšla ven kot iz ostalih delov? Se mi zdi da pr men ceu kup sranja vidm v okostju..
edmond c.
Administrator
Jr. Member

« Reply #6 on: May 31, 2010, 07:58:59 am »

Živjo,

a se je komu že dogajalo, da ko ste pucali neg. čustva, so iz okostja težje odšla ven kot iz ostalih delov? Se mi zdi da pr men ceu kup sranja vidm v okostju..

Gašperj hey,

ja, sčisti to, izrazi zapoved, da se tudi iz okostja vse odstrani, mehko in nežno.

Kako si kaj?
Smiley

LP
e.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: